Stigla Golubova video poruka iz Pakistana!

30.01.2014

Frontmen Branko Golubović Golub uputio je danas iz dalekog Pakistana, gde živi i radi poslednjih par godina, video pozdrav fanovima u kom ih podseća i poziva na koncert Goblina 8. marta u beogradskoj Hali sportova.

„Veliki pozdrav Armiji Goblina! Dođite, spremamo dobru rokačinu i spremamo dosta iznenađenja, pa da se provedemo kao i uvek na koncertima Goblina“, kaže između ostalog Golub.

Kultni pank rok sastav Goblini održaće 8. marta veliki beogradski koncert u Hali sportova, na kom će promovisati jesenas objavljeni 14 godina iščekivani povratnički CD album „Roba s greškom“. Organizator koncerta i izdavač albuma je promoterska kuća Long Play.

„Radujemo se koncertu u Hali sportova, jer znači otvaranje jednog novog poglavlja u karijeri Goblina“, naglašava Golub. „Veoma nam je važno to što će prvi koncert na promotivnoj turneji albuma ‘Roba s greškom’ biti održan u prostoru u kome su tokom proteklih decenija održani neki veoma značajni koncerti“.

CD album „Roba s greškom“ može se dobiti za samo 1.200 dinara uz kupljenu ulaznicu za koncert u Hali sportova!

Odvojeno, ulaznica košta 1.000 dinara, a CD 500 dinara.

Ulaznice se kupuju preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, a diskovi i ulaznice (zajedno i odvojeno) u Beogradu u „Jugotonu“ (Nušićeva 27), „Dallas Music Shop-u“ u knjižari Vulkan (Sremska 2), i u Novom Sadu u „Mungosu“ (Zmaj Jovina 2), kao i svim bolje snabdevenim CD prodavnicama u Srbiji.