Pevač Goblina preporučuje Srbima kilt!

22.01.2014

Goblini

Frontmen Goblina Branko Golubović-Golub u novom spotu svog pank benda „Evropo“ neočekivano se pojavio odeven u kilt, čije nošenje preporučuje sada svim muškarcima u Srbiji i regionu jer je „izuzetno praktičan i komotan“!

„Mnogo je lakše otići do WC-a i olakšati se, naročito kad si pripit, a stislo te, pa moraš da to uradiš što pre! Nema šlica, dugmadi i ostalih zapetljancija. O tome da se gaće ispod ne nose, da i ne spominjemo. U letnjem periodu kad malo ima i vetrića, pravo je uživanje!“, otkriva Golubović.

Pred veliki beogradski koncert 8. marta u beogradskoj Hali sportova Goblini su sa CD albuma „Roba s greškom“ upravo objavili spot „Evropo“, povodom koga su fanovi zasuli društvene mreže pitanjima da li je to Golub počeo nositi suknju?!

„Ovo nije suknja, mada za potrebe spota bio bih spreman i suknju da obučem! Ovo je pank varijanta kilta, pošto nisam bio u stanju da nabavim pravi kilt sa tartanom klana Buchanan kojem pripada moja žena. Klan je jedan od manjih tako da moraš da naručiš kilt da ti se radi po meri“, objašnjava Golubović.

Kultni pank rok sastav Goblini održaće 8. marta veliki beogradski koncert u Hali sportova, na kom će promovisati jesenas objavljeni 14 godina iščekivani povratnički CD album „Roba s greškom“. Organizator koncerta i izdavač albuma je promoterska kuća Long Play.

„Radujemo se koncertu u Hali sportova, jer znači otvaranje jednog novog poglavlja u karijeri Goblina“, naglašava frontmen Branko Golubović-Golub. „Veoma nam je važno to što će prvi koncert na promotivnoj turneji albuma ‘Roba s greškom’ biti održan u prostoru u kome su tokom proteklih decenija održani neki veoma značajni koncerti“.

CD album „Roba s greškom“, u izdanju promoterske kuće Long Play, može se dobiti za samo 1.200 dinara uz kupljenu ulaznicu za koncert u Hali sportova!

Odvojeno, ulaznica košta 1.000 dinara, a CD 500 dinara.

Ulaznice se kupuju preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, a diskovi i ulaznice (zajedno i odvojeno) u Beogradu u „Jugotonu“ (Nušićeva 27),

„Dallas Music Shop-u“ u knjižari Vulkan (Sremska 2), i u Novom Sadu u „Mungosu“ (Zmaj Jovina 2), kao i svim bolje snabdevenim CD prodavnicama u Srbiji.