Skandal na blagajni Doma omladine! Beograđanin tražio Perverzije

23.10.2015

…ALI JE UMESTO TOGA DOBIO ODGOVOR KOJI GA JE POTPUNO ŠOKIRAO!!!

Beograđanin V.Ž. doživeo je jedno od najneprijatnijih iznenađenja u svom životu kada je u utorak uveče došao na Eventimovu blagajnu u Domu omladine u ozbiljnoj nameri da kupi ulaznice za hit predstavu „Čikaške perverzije“ najavljenu za 27. oktobar!

Došavši čak nedelju dana ranije (!) da kupi ulaznice, kako bi na vreme bio siguran da će uživati u majstorijama Dragana Gagija Jovanovića, Branke Pujić, Olge Odanović i Igora Ðordevića u DOB-u, zatečeni V.Ž. se i sam našao u, slobodno možemo reći, perverznoj situaciji!!!

UPOZORENJE! UZNEMIRUJUĆI VIDEO!

• Šta umišlja taj Gagi Jovanović!?

Službenica Eventima odsečno je saopštila V.Ž. da su sve ulaznice za 27. oktobar deset dana unapred rasprodate! A onda je šokiranom V.Ž.-u, koji je ulaznicama za „Čikaške perverzije“ nameravao da obraduje prijatelje i devojku, uputila pomalo nepristojnu ponudu!

Naime, konsterniranom V.Ž.-u je rečeno, po principu uzmi ili ostavi (!), da mu jedino preostaje da kupi ulaznice za „Čikaške perverzije“ koje su na programu 24. i 25. novembra (20:00) u velikoj dvorani Doma omladine Beograda! Cena je 1.200 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.

Nemajući nikakvog izbora, pogotovo što je došao u Beograd iz rodne Višnjičke Banje samo zbog kupovine ulaznica, a u želji da ne razočara rodbinu, V.Ž. je pomalo bahato izvadio novac i kreditne kartice. Ipak, nije ostao bez oštrih reči!

„Šta taj Gagi Jovanović umišlja!?“, zaustio je V.Ž.

Inače, „Čikaške perverzije“ su 26. novembra ponovo na repertoaru Pozorišta mladih u Novom Sadu.