Sejo Sekson u zvaničnoj poseti Beogradu

19.11.2009

Sejo Sexon

Vođa Zabranjenog pušenja, profesor istorije i istaknuti navijač FK Željezničar Sejo Sekson 25. novembra dolazi u zvaničnu i prijateljsku posetu Beogradu. Drug Sekson obratiće se javnosti u sredu u 14:00 na konferenciji za novinare na ulazu u veliku salu Doma omladine Beograda.

Povod za dolazak na najvišem nivou Seksona je izlazak u Srbiji novog albuma Zabranjenog pušenja „Muzej revolucije“ (izdavač Long Play), za kojeg brojni stručnjaci kažu da je u najmanju ruku odličan, i najava koncertne promocije istog 12. decembra u Domu omladine Beograda.

Na konferenciju za novinare pozvani su i svi fanovi Zabranjenog pušenja, radni ljudi i građani, koji opravdano mogu očekivati da će im na licu mesta Sejo svojeručno potpisati CD „Muzej revolucije“, koji mogu kupiti upravo na blagajni Doma omladine.

Album „Muzej revolucije“ objavljen je u Srbiji samo kao poklon kupcima ulaznica za koncert u DOB-u 12. decembra. Cena ulaznice+album? Prava sitnica! Za samo 1.200 dinara dobijate Zabranjeno pušenje u dva formata – na CD-u i uživo!

Šta Sejo kaže o svemu ovome? „Mi smo objavili ovaj album po principu po kom su nekad poslovali šverceri farmerkama. Kad ih uhapse govorili bi ‘nama nije važna zarada, nego da se raja obuče!'“