Sassja, Zoka Bosanac, gitarista Emir Hot sa Brkovima u Hali sportova!

28.03.2016

Brkovi

Frontmen Šemso (Shamso 69) pozvao je fanove Brkova na veliki koncert benda 1. aprila u beogradsku Halu sportova veselim video snimkom u kome simbolično šetajući sa bakljom u tunelu kroz pesmu pokušava rasvetliti pitanje zašto svira narodnjake.

„Pita mene jedan stari znanac, nekad panker a sada metalac, kako možeš svirat’ narodnjake, to je brate mjuza za seljake. A ja njemu odgovaram javno, znam da i on cajke sluša tajno…“, peva Šemso.

Spektakl Brkova u Hali sportova (20:30), pored folk-metalaca Pero Defformera, upotpuniće još jedan specijalni gost – narodnjak Zoka Bosanac, izvođač takvih hitova kakvi su „Moja žena ima švalera“, „Pištolj i Bosanac“, „Rendž rover automatik“, „Kakav nos takav i ponos“…

“Osjećam neku pozitivnu tremu, jedva čekam 1.  aprila da izađem na binu! Nadam se da će sve proći u najboljem redu! I da ću ispoštovati ukazano povjerenje da budem gost Brkova na jednom od njihovih bitnijih koncerata!”, kaže Zoka.

Brkovima će se na bini Hale sportova pridružiti i reperka Sassja, sa kojom su snimili politički angažovani singl/spot „Ovce“, na novom albumu „Torzo Dade Topića“, kog promovišu beogradskim koncertom.

“Jako me veseli Beograd, energija Brkova i tolika masa ljudi. Baš ćemo se dobro provest sigurno”, poručuje Sassja.

Koliku pažnju Hali sportova pridaju Brkovi pokazuje činjenica da će zvuk benda tom prilikom upotpuniti i treći gitarista, virtuoz Emir Hot!

“Beograđani! Nije zajebancija dođite 1. aprila u Halu sportova“, poručuje Šemso. „Ovo je naš najveći koncert, promocija albuma, super gosti, svirat ćemo i staro i novo, imaćemo tri gitare… „

Ulaznica košta 800 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim!