Rasprodate ulaznice za Marizu u Beogradu!

28.11.2008

Mariza

Kraljica fada Mariza pevaće treći put u karijeri pred ispunjenim Sava centrom, pošto su rasprodate sve ulaznice za njen koncert 2. decembra u prestižnoj beogradskoj dvorani!

Harizmatična Portugalka plave kratke kose na svetskoj turneji povodom novog albuma „Terra“ vraća se u nekoliko dana unapred rasprodani Sava centar, što je bio slučaj i sa njenim koncertima 2005. i 2006. godine.

Ovaj put Mariza peva na dva koncerta u Srbiji, tako da pored Beograda gostuje 3. decembra i u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, koje takođe samo što nije rasprodano!

Pred dolazak u Srbiju, Mariza je opet pokazala koliko je fado muzika strasti, tuge, ljubomore i žalosti – kada se rasplakala tokom emotivnog izvođenja pesme „Tasco da Mouraria“ u čuvenoj londonskoj dvorani Baribican, koju je punila dve večeri u novembru.

Marizu 2. decembra u Beogradu i 3. decembra u Novom Sadu očekuje ponovni susret sa publikom za koju je rekla da joj je bila najomiljenija na prošloj turneji povodom albuma „Transparente“ (2005).

Tada je pevačica u rodnom Portugalu impresionirana pričala kako je u Sava centru pevala čak pred više ljudi od predviđenog kapaciteta, koji su prosto nahrupili u dvoranu kako bi čuli njen glas.

Veliku dvoranu Sava centra sa 3.672 mesta i posebno Srpsko narodno pozorište sa 975 mesta, Mariza namerava svojim interpretacijama i atmosferom pretvoriti u tavernu ili kafanicu njenog rodnog Lisabona.

„Moja zamisao koncerta je da privučem publiku bliže sebi, „smanjim“ dvoranu i od nje napravim malu tavernu. Hajde da se tu zabavimo i proslavimo to što smo zajedno. Jer sutrašnjica je neizvesna, a danas smo ovde, i proslavimo, onda, osećanja koja nas čine sličnima“, kaže Mariza.