Rasprodate Perverzije, nastavak u januaru!

18.12.2014

Kultna hit predstava „Čikaške perverzije“ vraća se pred beogradsku publiku sa tri RASPRODATA izvođenja 18, 22. i 26. decembra u velikoj dvorani Doma omladine Beograda.

Sledeće izvođenje „Čikaških perverzija“ biće 19. januara 2015. godine u Domu omladine Beograda, a ulaznica košta 1.000 dinara i može se od sutra naći na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim. Predstava počinje od 21:00.

„Čikaške perverzije su uvek izgledale isto, prosto su nepromenjive u svojoj biti. To je priča o ljubavi, o prijateljstvu, o problemima između muškaraca i žena. To je tema za sva vremena. Takva je i predstava. Uvek će trajati baš zbog toga što se bavi najobičnijim, a u stvari najkomplikovanijim stvarima“, kaže glumac Dragan Gagi Jovanović.

U „Čikaškim perverzijama“ su pored Jovanovića iz prvobitne glumačke postave Branka Pujić i Olga Odanović, a sad im se pridružio Igor Đorđević.

Rađena po motivima drame čuvenog Dejvida Memeta „Seksualne perverzije u Čikagu“, predstava je premijerno izvedena 9. marta 1993. godine u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu.