Rambo improvizovao Zidić

01.06.2017

Rambo Amadeus

Rambo Amadeus i Larska obradovali su danas popodne Beograđane besplatnom mini svirkom na Zidiću Doma omladine, čime su najavili Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna u Kragujevcu.

Legendarni Rambo sa svojim bendom priredio je prvorazredan džez sešn, spojivši nekoliko svojih stvari u jednu neprekidnu improvizaciju, začinjenu moćnim gruvovima ritam sekcije, nadahnutim duvačima i njegovim majstorskim pletenjem gitare.

„Kragujevac nije daleko, dođite na Arsenal Fest i lijepo se provedite“, poručio je Rambo, koji nastupa na Arsenalovom Garden Stage-u 24. juna, kada su i Goblini, Kralj Čačka, Damir Urban i drugi.

Mini koncert „Arsenal na Zidiću DOB-a“ bio je sjajna prilika da se Beograđani upoznaju sa Larskom, mladom alternativnom trojkom sa dva basa i bubnjem, koja je izvela pesme „Jeffrey“, „Can’t Still It“, „My Name Is Nobody“ i „Albatros“. Larska nastupa 23. juna na Garden Stage-u, uz Brkove, Pero Defformero, Bjesove i druge.

Na Arsenal Festu 07 22, 23. i 24. juna nastupaju između ostalih i Anthrax, Kerber, Orthodox Celts, Škrtice, Skindred, Dub FX, Repetitor, Ana Popović, Thievery Corporation, Darko Rundek i brojni drugi. Za Arsenal Fest 07 pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.