Proslavite Dan zaljubljenih sa Josipom Lisac

13.02.2014

Pevačica izuzetnog glasa i pojave Josipa Lisac održaće za Dan zaljubljenih 14. februara (20:30) koncert u beogradskom Sava centru gde će joj specijalni gosti biće riječki sastav Kvazar (Quasarr), sa kojima je nedavno snimila singl „Ljubav“.

„Prošle godine nisu svi mogli doći do ulaznica, pa otud sada novi koncert. Nadam se da će svima biti lijepo, da će doći puno ljudi koji se vole, kojima je zapravo svaki dan Valentinovo“, poručuje Josipa.

Uz obavezan početak sa „Ave Marijo“, i hitove kao što su „Magla“, „Hir, hir, hir“, „Gdje Dunav ljubi nebo“, „Danas sam luda“…, Josipa priprema i neke pesme koje publika prošle godine nije čula u Sava centru.

„Mislim da ću jednu stvar (izvesti) koju prošli put nisam napravila, pa sam je (sada) napravila. Nijedan koncert nije isti, pa neće biti ni ovaj u odnosu na prošli. Muzika je uvijek bila moja strast. Iako je moja egzistencija, nikad nije bila moj posao. Uvijek je bila moja ljubav, strast i smisao postojanja“, kaže Josipa.

Ulaznice za beogradski koncert Josipe Lisac u prodaji su po cenama od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra, prodavnici „Jugoton“ (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Gigstix i Ticketline.