Proleće dolazi sa Masimom!

26.02.2014

Massimo Savić

Pevač Masimo (Massimo) Savić na samom početku proleća održaće srpsku mini turneju koja će obuhvatiti koncerte 20. marta u kragujevačkoj Plazi, 21. marta u Gradskom kulturnom centru Užice i 23. u Domu vojske u Nišu.

Masimo namerava publici u Kragujevcu, Užicu i Nišu da priredi muzičko putovanje kroz njegovu tri decenije dugu uspešnu karijeru, uz mnoštvo hitova – od novijih „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“ i „Tišina“, do kultnih starih pesama kao što je „Sjaj u tami“.

„Bit će to izvrsna prilika da ponovo podjelim iskrenu emociju sa mojom publikom u Kragujevcu, Užicu i Nišu. Ljudi tamo sigurno već dobro znaju da moji nastupi nisu odrađivanje posla. Ja proživljavam glazbu.  Ne znam što znači ‘pjevaj tako da se štediš'“, poručuje Masimo.

Prošla je godina Massimu bila najuspešnija u karijeri. Zaokružio je tridesetu godišnjicu rada, uz odlične reakcije publike, fantastičnim koncertom u pulskoj Areni. U želji da napravi još jedan korak dalje tradicionalni koncert za Dan zaljubljenih je nedavno u Zagrebu preseljen iz manje Tvornice kulture u veći Dom Sportova, a u Splitu je nastupio u najvećem prostoru do sada u tom gradu, u rasprodatoj maloj dvorani KK Split.

Ulaznice za Masimove koncerte u Kragujevcu, Užicu i Nišu prodaju se preko mreže Eventim i Ticketline.

U Kragujevcu je 1.000 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara. Mogu se kupiti u Domu omladine Kragujevca i u Arena Fun Factory-u.

Karta je za koncert u Užicu u pretprodaji 800 dinara, a na dan koncerta 1.000 dinara.

Za koncert u Nišu ulaznica za parter košta 1.000 dinara, a za balkon 900 dinara, a prodaja ide i na blagajni Doma vojske, u Vintage shop-u, Music House-u i Energy music shop-u.