Pozitivan koncert sa Masimom

29.11.2008

Massimo Savić

Povodom Svetskog dana borbe protiv AIDS-a Masimo Savić nastupiće sa nekoliko hrvatskih muzičara na zajedničkom dobrotvornom „Pozitivnom koncertu“ 1. decembra u zagrebačkom klubu Tvornica.

Dok čekamo njegov koncert u Sava centru u Beogradu 23. decembra, Masimo za Long Play kaže da planira svirati oko sat vremena na „Pozitivnom koncertu“, gde želi dati svoj doprinos borbi protiv ove opake bolesti i dobrom muzikom podržati sve obolele od AIDS-a.

Masimo u Tvornici nastupa zajedno sa hrvatskim alternativnim bendovima Pips, Chips & Videoclips, Vatra, Ramirez i The Beatles Revival Band.

„Ljudi, čuvajte se!“, kratka je Masimova poruka svim njegovim fanovima u susret Svetskom danu borbe protiv AIDS-a.

Povodom nedavno objavljenog novog albuma „Sunce se ponovo rađa“, Masimo će u organizaciji Long Play-a nastupiti 23. decembra u Sava centru, a ulaznice po cenama od 1.000, 1.300 i 1.600 dinara mogu se kupiti na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Biletservisa, Tiketlajna, Tiketservisa i Eventima.

Turneju na prostoru bivše Jugoslavije na kojoj promoviše „Sunce se ponovo rađa“ Masimo večeras (29. novembra) nastavlja u splitskom klubu „Obojena svijetlost“., a zatim ga očekuju Lendava 5. decembra i Podgorica 9. decembra.