Masovni nalet ljubitelja Hladnog piva

29.11.2008

Hladno pivo

Planirana svirka Hladnog piva zatvorenog tipa samo za poslovne saradnike i prijatelje u zagrebačkom klubu Akvarijus pred masovnim naletom fanova pretvorila se pravi dvočasovni koncert.

Posle spektakularnog koncerta u beogradskoj Hali sportova pred 5.000 euforičnih fanova 22. novembra, izgleda da zagrebački rokeri više ne uspevaju da se vrate na male brojeve. Zagrebački dnevnik Večernji list piše da se mali zatvoreni koncert u sredu u Zagrebu pretvorio ću masovni posjet obožavatelja“ benda.

„U Akvarijus se nije moglo ući! Sjajnu priliku dečki su naravno iskoristili i prisutnima priužtili dva sata prvoklasne svirke, zacementirane bučnijim, Žešćim hitovima, kakvih im ne nedostaje. Rasvjeta i razglas za svaku pohvalu, a svi su posjetioci na dar dobili i kompilaciju hitova omiljenog im banda, ali u živoj verziji. A u publici najrazličitija ekipa od srednjoškolskih hipija i pankera, preko ušminkanih studenata i sredovječnih audiofila, pa do roditelja koji su i svoje malodobne klince poveli sa sobom. Malo koja grupa u Hrvatskoj ima takav portfelj obožavatelja koja uz to i pjeva sve uglas“, primećuje Večernjak.