Pogledajte novi Masimov spot

15.01.2015

Massimo Savić

Pop pevač Masimo (Massimo) Savić objavio je danas novi spot „Ispod nekog drugog neba“ uoči izlaska novog albuma „Jedan dan ljubavi“ i promotivnog koncerta 20. februara u beogradskom Sava centru.

„Ispod nekog drugog neba“ režisera Andreja Korovljeva je „pomalo snen i bajkovit spot, estetski besprijekoran, koji koristi svu vizualnu raskoš konja“. Masimo se čak bio zanosio mišlju da za potrebe spota zajaše jednu od tih plemenitih životinja, ali…

„Gledajući ove riđane i vrance, kako predano slušaju svaku komandu svojih vlasnika, jasno da sam osjetio želju da i sam probam uzjahati. Ali kako smo svi svjedočili padu trenera s jedne nestašne arapske kobile ipak sam odlučio ne riskirati“, priznaje Masimo.

Eventualna povreda stigla bi u najgorem mogućem trenutku – Masimo privodi kraju rad na novom albumu koji bi se trebao pojaviti 26. januara za Aquarius Records, a priprema i turneju „Jedan dan života“ na kojoj peva 14. februara u zagrebačkom Domu sportova i 20. februara u Sava centru.

Uz Masima u spotu glumi deo njegovog pratećeg benda: Marko Matošević, Robert Vrbančić i Aleksandar Ismailovski, kao i autor pesme „Ispod nekog drugog neba“ Predrag Martinjak. Snježana Beljan jašući na šampionskom konju Alando postala je neuhvatljiva dama, a kroz šumu Masima prati kobila Chanell.

„Posao nije bio lak, snimali smo po zaista hladnom vremenu s gomilom tehnike koju je sa svakom izmjenom prostora trebalo precizno pripremati. Masimo, Snježana Beljan i bend bili su fantastični suradnici, puni ideja i sugestija, entuzijastični i neumorni. Hvala im što su stoički podnijeli snimanje koje se proteglo u noć pod vrlo niskim temperaturama“, ističe režiser Korovljev.

Za Masimov beogradski koncert 20. februara ulaznice koštaju 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim, Ticketline, Gigstix i DDtickets.