Novi album i nove cene karata za S.A.R.S.

14.01.2015

SARS

Bend S.A.R.S. objavio je prvi živi album u karijeri simbolično nazvan „Mir i ljubav“ pred svoj do sada najveći samostalni koncert u Beogradu 7. marta u Hali sportova, za koji pretprodajna cena ulaznica od po 600 dinara važi samo do 1. februara!

Od 2. februara ulaznica za S.A.R.S. koštaće 800 dinara preko mreže Eventim, dok će na dan koncerta biti 1.000 dinara.

„Live“ album „Mir i ljubav“ donosi snimak sa trijumfalnog koncerta održanog 25. oktobra 2014. godine u ispunjenom Domu sportova u Zagrebu, koji su članovi S.A.R.S. doživeli kao „poprište dvoipočasovnog izliva međusobne ljubave između zagrebačke publike i benda“.

Album sadrži 15 pesama i predstavlja presek dosadašnje karijere i svojevrsnu „Best of“ kompilaciju, obogaćenu nezaboravnim ambijentom i emotivnim nabojem koji prožima svih 73 minuta ove koncertne svetkovine. Album je izašao 1. januara za Lampshade Media, koja CD izdanje planira uskoro kao zajedničko izdanje sa Dallas Records-om.

Koncertom u Hali sportova 7. marta, u organizaciji Long Play-a, S.A.R.S. samo nastavlja da potvrđuje status jednog od najvećih bendova na prostoru bivše Jugoslavije, što uostalom dokazuju Dom sportova i album „Mir i ljubav“.

„Koncert u Zagrebu je bio jedan od najznačajnijih u našoj karijeri, jer nas je etablirao u jedan od velikih bendova u regionu. Naša očekivanja za beogradski koncert su velika. Halu sportova nikako ne možemo doživljavati kao samo ‘još jedan’ naš koncert, jer će to zapravo biti kruna svih lepih stvari koje nam se dešavaju u poslednje vreme. To je veliki poduhvat, ali mislimo da smo kao bend sazreli da se tako nešto desi“, poručuje S.A.R.S.

Bend koji je poslednjih godina ozbiljno prodrmao muzičku scenu u regionu sa nekoliko albuma i hitovima „Buđav lebac“, „Perspektiva“, „Lutka“, „To rade“… najavljuje da će 7. marta u Hali sportova prirediti „veće za pamćenje“.