Pogledajte kako je Kika na Arsenalu zasijala „U mraku“

18.11.2021

Foto Zoran Lazarević Lucky

Alt pop pevačica Kristina Kika Jovanović objavila je koncertnu verziju aktuelnog singla „U mraku“, snimljenu pri premijernom izvođenju uživo, 25. juna, na 11. Arsenal Festu u Kragujevcu, na Garden stage-u. Ova, druga najavna pesma pred izlazak albuma „Na ivici mogućnosti“, u izdanju promoterske kuće Long Play, prethodno je, zajedno sa spotom, predstavljena krajem oktobra.

Spot verno oslikava energiju koja je, tokom Kikinog nastupa, vladala na Gardenu. Publika, koja je bila u prilici da premijerno čuje još neke numere sa predstojećeg albuma, tokom pesama je „hvatala“ tekst, i, u nekim trenucima, pevala zajedno sa njom stihove sa kojima se prvi put susreće. Očekivanja su, kako kaže Kristina, premašena, pa će, verovatno, posle izlaska albuma, još neki snimci sa njenog nastupa na Arsenal Festu biti postavljeni na Youtube.

Kika ističe zahvalnost prijateljima koji su zabeležili njenu prvu svirku sa novom postavom benda: „Za svetlo je bio zadužen Arijan Igić. Kamerom je iz ruke bisere hvatao Miloš Gavrić. Total je usnimio Andrija Marković, ton je radio Dejo Vučković, montažu Nenad Pirnat, a miks i mastering zvuka Andreja Jovanović. Mnogo mi je drago da smo zabeležili ovaj trenutak, i divnu publiku koju ćemo pamtiti. Nadam se da je i njima bilo upola uzbudljivo i ispunjavajuće, kao nama te večeri na Garden stage-u. Priželjkujemo, uskoro, nove nastupe uživo.