Plavi Orkestar otišao na kraj sveta!

18.05.2016

Plavi Orkestar se trenutno nalazi na drugom kraju sveta – u Australiji, gde izuzetno uspešnu turneju završava koncertima 20. maja u „Metro Theatre“ u Sidneju i 21. maja u „The Gov“ u Adelejdu.

Prva australijska turneja u karijeri benda proteklih dana protutnjala je kroz rasprodane prestižne klubove u Pertu, Melburnu i Brisbejnu – Plavci su 14. maja u klubu „Max Watts“ u Melburnu publiku počastili sa dvočasovnim nastupom sa akcentom na starim hitovima, a posle dva bisa frontmen Saša Lošić Loša i momci su se vratili bez instrumenata da sa publikom do kraja zajedno otpevaju „Odlazim“!

Prema pokazanom Plavci sviraju u životnoj formi, a ako je suditi po pokazanom u Pertu, Melburnu i Brisbejnu, publiku u Sidneju i Adelejdu očekuje spektakl Plavog Orkestra!

Plavom Orkestru na turneji gostuje S.A.R.S., sa kojima su prijatelji od samih početaka beogradskog benda. Saradnja sa S.A.R.S.-om je počela još 2010. godine na velikom koncertu u Beogradskoj areni, te kroz niz drugih kocerata u regionu, a sada i u Australiji.