Pare ili život za Instruktora Loknera

22.06.2009

Pare ili život

Klavijaturista Bajage i Instruktora Saša Lokner radiće muziku za dvodelni televizijski film „Pare ili život“ kojim na jesen Pink nastavlja prikazivanje istoimene popularne humorističke serije, sa Mimom Karadžićem i Andrijom Miloševićem u glavnim ulogama.

„Lokner je uradio odličan posao za seriju i logično je da će uraditi muziku i za film“, rekao je za Long Play Mima Karadžić, ujedno izvršni producent „Pare ili život“ u ime kuće MM Production.

Iz Pinka kažu da reditelj Milan Karadžić tokom juna zaključno sa početkom jula snima „uzbudljivi letnji triler…po budvanskim hotelima, plažama, osunčanom Starom gradu i bajkovitim predelima Skadarskog jezera“. Scenaristkinja Danica Pajović napisala je „izbalansiran koktel tragičkomičnih situacija, ubistava, droge, otmica, napete jurnjave, dirljivih momenata i romantičnih scena“.

„Miki (Karadžić) dolazi iz Beograda u Budvu da vodi vinariju svog prijatelja. S Mikijem je krenuo i muzičar Džoni (Milošević) koga je bivša devojka pevačica pozvala da svira s njom preko leta. Međutim, ništa ne ispadne onako kako je trebalo i posle lude žurke na jahti, Džoni upada u stravičnu nevolju s mafijom za petama“, otkriva Pink.

Lokner koji sa Mimom Karadžićem sarađuje dugi niz godina kako u televizijskim serijama tako i u beogradskim pozorištima, rekao je da će krajem avgusta krenuti da radi muziku za film, koja će biti malo drugačija od serije.

„Osim standardnih naslovnih numera biće tu razne muzike, jer će film imati malo više akcije nego što je u seriji, pa će tako i muzika biti primerenija akcionim scenama“, rekao je poznati klavijaturista.

U dvodelnom filmu „Pare ili život“ igraće Ivan Zekić, Danina Jeftić, Tanja Petrović, Mladen Nelević, Milena Vasić, Sloboda Mihalović, Milan Kalinić, Bojana Ordinačev, Ana Nikolić, Ivana Mrvaljević, Goran Slavić, Branka Otašević i drugi.