Ostalo još 500 ulaznica za Hladno pivo!

18.11.2008

Ulaznice za koncert zagrebačkih rokera Hladno pivo 22. novembra u beogradskoj Hali sportova po ceni od 800 dinara su rasprodate, i od danas se mogu kupiti još samo one po ceni od 1.000 dinara, kojih je ostalo u prodaji još oko 500 komada.

Long Play sa zadovoljstvom konstatuje da u Beogradu, ali i ostalim gradovima postoji izuzetno interesovanje za do sada najveći koncert u Srbiji, trenutno najvećeg hrvatskog rok benda.

Imajući u vidu dosadašnji tempo prodaje ulaznica očekuje se da će na koncertu 22. novembra u Hali sportova Hladno pivo slušati i gledati oko 5.000 fanova! Ulaznice se mogu naći na prodajnim mestima IPS-a, Tiketservisa, Ticketlinea i Eventima.

Sa aktuelnim albumom „Knjiga žalbe“ (2006) iza sebe, momci iz Hladnog piva nameravaju u Beograd preneti rođendansku atmosferu sa njihovog velikog „XXLive“ koncerta, koji je održan povodom 20 godina postojanja benda krajem septembra u rodnom Zagreb pred oko 20.000 fanova.

Frontmen Hladnog piva Mile Kekin, poznat široj publici i po maloj ulozi erotomana Saše iz popularnog hrvatskog sitkoma „Bitange i princeze“, najavljuje da će uz njegov bend beogradska publika preko dva sata uživati u „fešti na svjetskom nivou“.

„Imamo jako puno fanova u Beogradu i puno mejlova smo dobijali iz cijele Srbije da dođemo. Ako dođe svaki drugi ko nam je poslao mejl, hala će biti prepuna. Potrudićemo se da sve izgleda i zvuči dobro, da bude na svjetskom nivou. Do sada nam je to uspijevalo svaki put u Beogradu“, obećava Mile.