Novi spot Letu štuka

25.05.2009

Sarajevski rok sastav Letu štuke ovih dana oglasio se novim spotom „Psycho“ sa aktuelnog albuma „Proteini i ugljikohidrati“.

„To je onako, niskobudžetni spot, vrlo šizofreničan kao i sama pjesma“, kaže frontmen Letu štuka Dino Šaran.

Član crnogorske humorističke i rok grupe „The Books of Knjige“ Zoran Marković-Zonjo režiser je spota „Psycho“ u kome dva urnebesno-šareno odevena lika dodavajući se izvajanom glavom beže od zombifikovanih spodoba u gas maskama i zaštitnim odelima.

„Trčanje za bestezinskim glavama je pandemija gluposti od koje ne postoji zaštitno odjelo koje god marke bilo!“, objašnjava Zonjo.

Spot za pesmu „Psycho“ u potpunosti sniman na lokacijama u Crnoj Gori, može se pogledati na zvaničnoj strani benda www.letustuke.com.

Posle nedavnog uspešnog koncertnog debija pred beogradskom publikom u Domu omladine, Letu štuke spremaju se da sjajnu atmosferu ponove 30. maja velikim koncertom u zagrebačkom klubu Tvornica.

„Na ovoj svirci očekujemo, kao i na svima dosad odrađenima, intimnu atmosferu i savršen spoj između izvođača i publike, po čemu su Sarajlije posebno poznate“, javljaju iz tabora Letu štuka.