Novi singl Rundek Cargo trija na jesen

21.08.2013

Rundek Cargo trio, kog očekuju nastupi 27. avgusta u Zrenjaninu, 28. avgusta u Nišu i 29. avgusta u Beogradu, kao najavu novog albuma na jesen će objaviti singl Midnight Calypso.

Darko Rundek je naveo da su na albumu radili dosta naporno, a da se već na jesen očekuje prvi singl.

„Na novom albumu radimo korak po korak i on se polako slaže. Na jesen će se pojaviti prvi radijski singl Midnight Calypso, a album najkasnije na proljeće. Još ne znam hoće li naslov (albuma) ostati Dare“, kaže Darko Rundek.

Već na koncertima 27. avgusta na letnjoj sceni Atrijumu Pozorišnog kluba Zeleno zvono u Zrenjaninu, 28. avgusta u dvorištu niške Banovine i 29. avgusta u Beogradu, na Summer stage-u Bitef Art Cafea na Malom Kalemegdanu 2, Rundek Cargo trio bi trebalo da izvesti od novih stvari Vitamine, Midnight Calypso, Mostove i možda još koju.

„Najdraže bi mi bilo da cijeli novi album prođe koncertno krštenje prije nego bude definitivno snimljen. To je puno prirodniji i muzikalniji redosljed“, navodi Rundek.

Karta za zrenjaninski koncert je 600 dinara, a prodajna mesta su: Pozorišni klub Zeleno zvono (Trg Slobode 7), trafika SM City (Kralja Aleksandra I Karađorđevića (glavna ulica u Zrenjaninu) i klub Skladište u Novom Bečeju.

Za koncert u Nišu karta je 800 dinara i od sutra se može naci na prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Ulaznica za beogradski nastup košta 1.200 i 1.700 dinara i može se kupiti na blagajni Summer stage-a Bitef Art Cafea.