Nagradnom igrom do ulaznica za Rundeka

09.12.2008

Koncertna agencija Long Play odlučila je da obraduje poklonike Darka Rundeka i Cargo orkestra nagradnom igrom u kojoj će pet posetilaca www.lpbgd.com dobiti pet ulaznica za koncert 17. decembra u Sava centru u Beogradu, sa pripadajućih pet primeraka albuma „Live in Dom omladine“!

Potrebno je da počev od danas 9. decembra zaključno sa 14. decembrom pošaljete na www.vule@lpbgd.com odgovor na pitanje: Kako se zvala turneja Darka Rundeka i Cargo orkestra na kojoj je snimljen album „Live in Dom omladine“ koji izdaje Long Play?

Izvlačenje pristiglih odgovora, uz koje je potrebno navesti puno ime i prezime, broj telefona i lične karte, biće održano 15. decembra u prostorijama Long Play-a, a srećni dobitnici biće odmah obavešteni o
rezultatima nagradne igre preko www.lpbgd.com i naravno povratnim mejlovima.

Pored glavne nagrade, Long play priprema i utešne nagrade za dobre poznavaoce lika i dela Darka Rundeka – sledećih pet mejlova sa tačnim odgovorima dobijaju pet CD-ova „Live in Dom omladine“.

Napomena: ukoliko iz nekog neobjašnjivog razloga ne znate pravi odgovor, do njega najlakše možete doći pomoću naše strane www.lpbgd.com i rubrika Pretraga vesti i Koncerti. Istražite naš sajt zabavite se i saznajte nešto korisno!

Nagradna igra Long Play-a je možda vaša poslednja prilika da odete u Sava centar 17. decembra, jer se izuzetno brzo prodaju ulaznice za koncert, koje se uz poklon CD „Live in Dom omladine“ mogu naći samo na
blagajni Sava centra. Svako mesto u dvorani košta po 1.600 dinara, tako da je u toku utrka za što bolja mesta u Sava centru!

Sreda 17. decembar je posebno veče u istoriji Cargo orkestra, jer se sa ovim koncertom približava kraj rada izvorne postave benda, čiji se neki članovi (Darko i Cargo ne žele otkriti koji) nameravaju posvetiti
drugim projektima.

„Nakon sedam godina, prirodno je da neki ljudi krenu zasebnim putem i da se Orkestar promjeni. Predstojeći koncert u Beogradu je jedan od poslednjih u izvornom sastavu pa će posetoci dobiti za uspomenu album snimljen uživo u Domu omladine prošle godine. Beogradska publika je izuzetna i to je način da joj se zahvalimo na podršci sve ovo vrijeme“, kaže Rundek.