Masimo na rasprodaji

30.01.2009

Massimo Savić

Regionalno uspešan i od kritike odlično ocenjen novi album Masima Savića „Sunce se ponovo rađa“ možete kupiti 31. januara po izuzetno povoljnoj ceni među brojnim drugim domaćim i stranim izdanjima Multimedia Recordsa na njihovoj „Velikoj zimskoj rasprodaji“ u beogradskom klubu Livingroom.

„Cene diskova biće na popustu od 30 do 50 posto i iznosiće od 199 do 999 dinara. Ne propustite priliku! Ne gubite vreme i uštedite novac!“, najavljuju iz Multimedia Records rasprodaju koja će u nedelju trajati od 10.00 do 18.00 u klubu smeštenom u zdanje Studentskog kulturnog centra Beograda.

Osim „Sunca“ na rasprodaji će se naći i prethodni izuzetno uspešni Masimovi albumi „Vještina“ i „Vještina 2“ na kojima je ponudio svoje viđenje nekih od jugoslovenskih pop klasika poput „Lošeg vina“, „Stina“, „Gracije“, „Bacila je sve niz rijeku“…

Masimo je promovišući „Sunce se ponovo rađa“ pohodio u decembru puni beogradski Sava centar, gde mu je gost bio nekadašnji vođa Čavola Neno Belan u zajedničkom čak dvostrukom izvođenju hit dueta „Zar više nema nas“.

Beogradska publika ponovo ima priliku da čuje Belana & Fiumens 14. februara na njihovom tradicionalnom koncertu za Dan zaljubljenih u Domu omladine Beograda.