Letu štuke oduševile Riječane

02.02.2009

Sarajevski bend Letu štuke na svom prvom koncert u Rijeci 31. januara oduševio je dvočasovnom svirkom publiku u dvorani Stereo, izveštava muzički portal www.rirock.com.

„Paranoja uzela mi dušu, sve mi uzela, orilo se riječkim klubom, no to nije bio jedini hit koji su prisutni otpjevali od prve do posljednje riječi. Tesla, Bella donna, Poljubi je dok spava, Minimalizam, Mjesto za dvoje… također su se pjevale u glas“, piše portal.

U sklopu hrvatske turneje na kojoj posle Zadra, pohode još Zagreb 20. februara u Županju 21. februara, Letu štuke su po oceni www.rirock.com „oduševile riječku publiku“, koja ipak nije u potpunosti ispunila dvoranu Stereo.

Ipak, portal ističe da su „‘Proteini i ugljikohidrati’ prštali na sve strane“ i da su Riječani dobro upoznati s repertoarom sarajevske petorke.

„Bend je pokazao kako mu najbolje leže žive svirke. U gotovo dva sata koncerta dečki su otpjevali manje-više sve što su imali pripremljeno, a kako bi zadovoljili svoje riječke fanove u neizostavnom bisu sa zadovoljstvom su ponovili dio pjesama i ponovno izveli neke od svojih najpoznatijih skladbi“, piše www.rirock.com.

Let uštuke su se nedavno oglasile novim spotom za pesmu „Minute“ koja se pojavljuje u filmu Namika Kabila „Čuvari noći“ i može se pogledati na www.letustuke.com.