Masimo drugi put uspešan u Rijeci

16.02.2009

Massimo Savić

Masimo Savić vratio se za još jedan sjajan koncert u Rijeci u dvorani Stereo odakle je krajem oktobra počeo ex-Yu turneju povodom albuma „Sunce se ponovo rađa“.

„Dvosatnim nastupom Masimo je ponovno dokazao da pripada vrhu hrvatskoga glazbenog mainstreama. Iako je nedavno bio u Rijeci, Stereo je opet bio gotovo potpuno ispunjen, a dobra atmosfera i komunikacija s publikom prostrujale su već s prvim taktovima“, ističe zagrebački Jutarnji list.

Masimo je dvosatnim koncertom priređenim 13. februara, uoči Dana zaljubljenih, „raspjevao i rasplesao riječki Stereo“, ističe list, „miješajući stare hitove, obrade koje je snimio na albumima ‘Vještina’ te uspješnice s posljednjeg albuma“.

Riječki Novi list primjećuje da je Masimo priredio „standardno kvalitetan nastup u kojem su podjednako uživali i on i publika, „bilo da je riječ o ‘Lošem vinu’, ‘Ljubavi’, ‘Sjaju u tami’ ili bilo kojoj drugoj pjesmi koja je savršeno odgovarala predvalentinovskom ozračju“.

„Dan uoči Valentinova i tri mjeseca nakon njegovog posljednjeg nastupa u Rijeci tijekom kojeg je promovirao album ‘Sunce se ponovo rađa’, Masimo je po drugi put svratio u njemu omiljeni klub i ponovo pogodio. Kako je sam rekao, spomenuti je album sad ‘taman legao’ tako da je novi materijal očekivano naišao na odobravanje publike“, piše Novi list.

Dnevnik primjećuje da je „gotovo ispunjeni Stereo disao zajedno s pjevačem koji je i ovog puta doista dao sve od sebe“.

„Uz šesteročlani pratеći bend, u ulozi pratećih vokala na pozornici su mu se pridružile i sestre Martina i Mateja Majerle, tako da je na bini sveukupno bilo devetero glazbenika. Zahvaljujući njima i naravno osobitom i intonativno nepogrešivom Masimovom interpretacijom, koncert nije mogao biti neuspješan. Primijećeno je puno parova koji su zajedno s ostatkom Sterea složno pjevali uz glazbenika koji je i zaljubljenima i slobodnima poklonio doista lijep dar“, zaključuje Novi list.