Let 3 na pivskom festivalu u Osijeku

09.10.2008

Let 3

Provokativne Riječane Let 3 posle nedavnog spektakularnog nastupa u regionalnom rialiti šou „Operacija trijumf“ publika ponovo ima priliku da čuje i vidi 11. oktobra u Osijeku, gde nastupaju na besplatnom festivalu Jesen uz Osječko.

Televizijskoj publici u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji krajem septembra na otvaranju „Operacije trijumf“, Let 3 su priredili šokantan nastup sa pesmom „Riječke pičke“, koju je Zoran Prodanović Prlja otpevao noseći na sebi rekvizit u obliku velikog falusa, čiji je vrh na kraju otvorio i iz njega pustio goluba.

Sveži posle svog prvog rialiti šou iskustva i sa još uvek aktuelnim albumom „Bombardiranje Srbije“, Let 3 sviraju kao hedlajneri poslednje večeri festivala muzike i piva u Osijeku, koji se održava u Amfiteatru na levoj obali Drave.

Iste večeri na Jeseni uz Osječko pored Let 3 sviraju i bendovi T.H.P., Round About, Apel i Fenomen. Prethodnih dana svirali su kao hedlajneri beogradski Darkwood Dub i Zabranjeno pušenje frontmena Seje Sexona, a 9. oktobra nastupaju Partibrejkers i 10. oktobra KUD Idijoti.