Lenjingradski kauboji na Studiju B

29.04.2009

Leningrad Cowboys

Svetski čuvene Leningrad Cowboys publika pre njihovog prvog koncerta u Srbiji 9. maja u Domu sindikata u Beogradu imaće priliku da vidi i čuje na televiziji Studio B!

Beogradska televizija u petak 1. maja u udarnom terminu od 20:00 prikazaće čuveni koncertni film „Total Balalyka Show“ (1994) režisera Akija Kaurismakija, koji je zabeležio legendarni nastup finskih muzičara 1993. godine pred 70.000 ljudi na gradskom trgu u Helsinkiju.

Posebnu draž filma i koncerta predstavlja gostovanje 160 članova prestižnog ruskog vojnog hora Aleksandrov, uz koje su Kauboji izveli takve dragulje pop muzike poput „Yellow Submarine“ ili „Stairway to Heaven“, ali i obrade nekih izvornih ruskih pesama.

Prikazivanje Kaurismakijevog koncertnog filma na Studiju B biće sjajno zagrevanje za prvi koncert u Beogradu benda poznatog po neobičnom uniformisanom imidžu, urnebesnim obradama i nastupima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ovo je zaista jedan od najneverovatnijih nastupa koje ćete ikada iskusiti, a za to jedinstveno zadovoljstvo ulaznice su 1.500, 1.800 i 2.000 dinara, koje se mogu naći na blagajni Doma sindikata, i prodajnim mestima Biletservisa i Tiketlajna.