Kondomi za zaljubljene na koncertu Belana

29.01.2009

Neno Belan

Posetiocima koncerta Nene Belana i Fiumensa za Dan zaljubljenih 14. februara u Domu omladine Beograda, u skladu sa romantičnom prirodom događaja, biće deljeni besplatni kondomi, kao simboličan poklon Omladine JAZAS-a, Durex-a i koncertne agencije Long Play.

„Ljubav je, kao što svi znamo, najvažnija stvar na svetu. Stoga je važno osećati se sigurno u ljubavi“, kaže tim povodom za Long Play Neno Belan, nekadašnji vođa Čavola.

Besplatan kondom za svakog posetioca koncerta u velikoj sali DOB-a nije jedini poklon Beograđanima povodom Dana zaljubljenih. Naime, Belan i Long Play priredili su zaljubljenim parovima mogućnost da uživaju u jednoj romantičnoj novini – „Karti za dvoje“!

Pored standardne pojedinačne ulaznice od 1.200 dinara, u prodaji je „Karta za dvoje“ koja košta samo 2.000 dinara! Obe ulaznice mogu se kupiti u Domu omladine Beograda i prodajnim mestima Biletservisa (www.biletservis.co.yu) i Tiketservisa (www.tiketservis.com).

Za koncert tvorca bezvremenskih pop klasika „Bambina“, „Pričaj mi o ljubavi“ i „Sunny Day“, romantična „Karta za dvoje“ u prodaji je samo u 300 primeraka! Prednost „Karte za dvoje“ je i njen dizajn koji omogućava da se presavije po polovini i tako preraste u čestitku za Dan zaljubljenih, ali i sjajan komad memorabilije za one koji čuvaju ulaznice kao uspomenu na koncerte.

Tradicionalni koncert Nene Belana & Fiumensa povodom Dana zaljubljenih u velikoj sali Doma omladine Beograda 14. februara počinje od 20:30.