Koncert Rundeka i Carga na Studiju B

30.12.2008

Darko Rundek

Beogradska televizija Studio B najavila je da će 1. i 2. januara od 20.00 premijerno prikazati dvodelni snimak nedavno održanog sjajnog koncerta Darka Rundeka i Cargo orkestra u Sava centru.

Kako je najavljeno, gledaoci će u jednočasovnim nastavcima moći da vide pored svirke u Sava centru i ekskluzivni intervju sa Rundekom.

Darko Rundek i Cargo orkestar 17. decembra ispraćeni su ovacijama posle dva bisa i dvoipočasovne svirke iz prepunog beogradskog Sava centra, gde je publika od prve pesme ustala na noge i do kraja plesala i pevala uz hitove Rundekove solo karijere i njegovog bivšeg benda Haustor.

Kao što je Darko i obećao na konferenciji za novinare uoči koncerta, u rasprodatom Sava centru publika je mogla čuti „rezime jedne faze rada Cargo orkestra, neku vrstu Best of-a“.

Pred beogradsku publiku Rundek i Cargo su se vratili godinu i po dana posle uspešne mini-turneje u četiri različita prostora u Beogradu, gde je na jednom od njih snimljen novi živi album „Live in Dom omladine“, koji je Long Play poklanjao uz svaku kupljenu ulaznicu za koncert u Sava centru.