Koncert Josipe Lisac u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, koji je trebalo da bude održan 12. marta, pomeren je za 30. april zbog zdravstvenih problema čuvene umetnice. Muzičku divu već mesecima muči išijas, pa po preporuci lekara mora da miruje tokom marta. Zbog toga je u regionu pomereno izvođenje nekoliko koncerata u nastupajućem periodu, među njima i novosadski. 
 
“Mislila sam da imam stres, ali nije stres nego išijas. Danas on vlada, 80 odsto ljudi ima išijas, a ja sam nervozna i živčana”, izjavila je u svom stilu Josipa kad ju je zadesila ova situacija. 
 
U Novom Sadu će 30. aprila nastupiti u sklopu obeležavanja jubileja – 50 godina od objavljivanja albuma “Dnevnik jedne ljubavi”, koji ne samo da je kamen temeljac njene karijere, već se smatra jednim od naznačajnijih izdanja u istoriji pop-rok muzike bivše Jugoslavije.
 
Ulaznice za koncert Josipe Lisac 30. aprila u SNP, u organizaciji producentske kuće Long Play, koštaju 2.200, 2.500 i 2.800 dinara. Sve karte koje su kupljene za prvi termin važe, a oni kojima ne odgovara novi termin, mogu da izvrše povrat novca tamo gde su kupili ulaznice (na blagajni i putem sajta SNP-a)