Kolja i Grobovlasnici 23. juna u Nišu!

29.05.2023

Nakon dve godine, Kolja i Grobovlasnici, nastupiće u Nišu 23. juna u Dvorištu Univertizeta (Banovina), sa početkom u 21 čas.

Kolja je nedavno završio snimanje novog albuma, koji će se pojaviti u drugoj polovini juna u izdanju promoterske kuće Long Play. Uz njega godinama stoji rame uz rame gitarista i producent Voja Aralica, a na koncertu će se predstaviti i novi članovi benda.

Predstojeći niški koncert zapravo je promocija novog izdanja, pa će publika imati priliku da čuje premijerno izvođenje nekoliko novih pesama uz pažljivo probranu set listu najboljih numera sa prethodnih albuma.

Pre svega poznat i priznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom „Mama, nemoj plakati“ (2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim „Kolja“ (2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom „Grobovlasnici“ (2013) i odlično prihvaćenim „4 Prsta“ (2018), sa koga su se izdvojile „Može malo sutra“, „Ala je lep ovaj svet“, „Svaku noć je isti mrak“ i „Život je san“.

Veliku popularnost zadobila je i numera „Meksikanac“, koja je kao singl objavljena 2020. godine.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara od utorka, 30. maja na prodajnim mestima Tickets.rs, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara!