Kladimo se novi spot Zabranjenog pušenja

22.04.2010

Zabranjeno pušenje

Zabranjeno pušenje proteklog vikenda u rodnom Sarajevu snimilo je spot za pesmu „Kladimo se“, uz pomoć glumca Harisa Burine, kao i voditeljki Aide Alilović i Tatjane Pašalić.

Iz tabora Pušača poručuju da je u trećem spotu sa aktuelnog albuma „Muzej revolucije“ obrađena „tema danas vrlo aktuelnih kladionica“, uz „jedan nezgodan ljubavni trokut“ i obavezan hepiend.

„Na snimanju spota bila je angažirana i BiH gorska služba spašavanja… No, ostavit ćemo i neke detalje u tajnosti kako bi premijera spota bila interesantnija…“, kažu iz Zabranjenog pušenja.

U „Kladimo se“ glavne uloge su pripale televizijskoj voditeljki, novinarki, portparolki nekoliko filmova srpske produkcije i festivala Exit za BiH Aidi Alilović, njenoj koleginici voditeljki britanskog UKTV-a, i prvoj hrvatskoj pokerašici koja je krasila naslovnice časopisa Klika i FHMa Tatjani Pašalić.

Uz njih tu je i violinista i klavijaturista Zabranjenog pušenja Roberta Boldišar, a „točku na sve je kraćom ulogom stavio veliki BiH glumac Haris Burina“.

Spot je režirao Haris Dubica iz švajcarske producentske kuće DJ DaJo Production. Premijera? Nadamo se uskoro.