Keni nije mrtav u Amerikani

06.12.2021

U četvrtak, 23.decembra u sali Amerikana u Domu omladine Beograda, Keni nije mrtav održaće koncertnu promociju albuma „Ajmo da plešemo“ i ujedno njihov prvi veliki samostalni beogradski koncert.

Popularno nazvani Keniji, na svom koncertu će imati i nekoliko gostiju o čemu će se oglasiti u narednom periodu. Da celovečernji program postane jedna velika žurka pobrinuće se i DJ kolektivi „Jutro“ koji će otvoriti program i „Blink“ koji će ugostiti jednog od najperspektivnijih bubnjara u Evropi, talentovanog Đurađa Đuričića. On će sa njima za bubnjem izvesti neke od najvećih hitova (Maneskin, MGK, RATM i slično)

Keni nije mrtav je nekoliko godina unazad izuzetno koncertno aktivan. Nastupali su po gradovima širom Srbije i regiona, i važe za jedan od najatraktivnijih „live izvođača“, koji pravi sjajnu atmosferu. Njihov debi album „Ajmo da plešemo“ izašao je 5. novembra, a za koncert u Domu omladine, Keniji spremaju set listu sa gostima ali i nekim starim pesmama koje je njihova publika zavolela na nastupima.

„Jedva čekamo da se popnemo na predivnu binu Amerikane! Ovaj koncert je ujedno i promocija našeg prvog albuma. Kao ekipa ljudi koja i sama voli da se provodi, odlučili smo u Amerikani napravimo opštu celovečernju žurku, tako da ćemo i pre i posle koncerta uživati u muzici za đuskanje, skakanje i šutke, a sve to uz nastup sjajnog Đurađa. Vidimo se na najlepšoj žurci u gradu!“  poručio je bend povodom koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji preko servisa Tickets po najnižoj ceni od 600 dinara. Događaj se održava uz ograničen kapacitet i uz poštovanje svih preporuka, pa stoga nisu potrebni zeleni sertifikati.