Karte za Belana od utorka u prodaji

26.01.2009

Nekadašnji frontmen Đavola Neno Belan i njegovi Fiumens održaće tradicionalni koncert za Dan zaljubljenih 14. februara u Domu omladine Beograda, gde će prvi put posetioci moći da uživaju u jednoj romantičnoj novini – „Karti za dvoje“!

Belan i Long Play su odlučili da pored standardne pojedinačne ulaznice od 1.200 dinara, sada omoguće zaljubljenim parovima da uđu zajedno sa jednom „Kartom za dvoje“ koja košta samo 2.000 dinara!

Za koncert tvorca bezvremenih pop klasika „Bambina“, „Pričaj mi o ljubavi“ i „Sunny Day“, obe vrste ulaznica mogu se kupiti od utorka 27. januara u Domu omladine Beograda i prodajnim mestima Biletservisa (www.biletservis.co.yu) i Tiketservisa (www.tiketservis.com).

UPOZORENJE: Romantična „Karta za dvoje“ pojaviće se u prodaji samo u 300 primeraka! Zato požurite ako ne želite da na koncert Belana & Fjumens povodom Dana zaljubljenih dolazite sa dragom osobom u potpuno uncool aranžmanu sa dve skuplje „samačke“ ulaznice.

Naravno, vlasnik/vlasnica „Karte za dvoje“ na koncert ne mora povesti ljubljenu osobu, već to može biti i prijatelj/prijateljica, rođak, poslovni partner…

„Karta za dvoje“ ima još jednu sentimentalnu prednost. Pošto vam na ulazu otcepe kartu, dizajnirana je da se njen ostatak može presaviti po polovini i tako prerasta u svojevrsnu čestitku za Dan zaljubljenih, ali i sjajan komad memorabilije za one koji čuvaju ulaznice kao uspomenu na koncerte.

Pred nastup u DOB-u, Belan ističe da se raduje svakom novom koncertu u Beogradu, ali posebno ako postoji „izuzetno lijep povod kao što je Dan zaljubljenih“.

„To uvijek ispadnu jako lijepi koncerti sa romantičnom i super atmosferom, jer ljudima prenosimo emocije ali bez neke patetike. Ljubav je kao što svi znamo najvažnija stvar na svijetu“, kaže Belan.

Belan i Fiumens dolaze 14. februara u DOB u pravom trenutku – posle sjajnog gostovanja Nene u decembru na koncertu Masima Savića u beogradskom Sava centru gde su na oduševljenje publike čak dva puta izveli hit duet „Zar više nema nas“.

Uz to krajem prošle godine u Hrvatskoj se u izdanju Croatia Records pojavio trostruki CD boks set kojim je rekapitulirana karijera Belanovih Đavola (1984-1991), jedne od najpopularnijih jugoslovenskih pop-rok grupa.

Posle izlaska regionalno izuzetno uspešnog albuma „Rijeka snova“ (2007), Belan i Fiumens su ušli u životnu formu. To je potvrđeno novembarskim koncertom u zagrebačkom klubu „Tvornica“ gde je snimljen prvi živi album u Belanovoj 25-godišnjoj karijeri koji treba da se pojavi na proleće.

„To ako nije bio najbolji koncert u mojoj karijeri, onda je najbolji od doba Đavola odnosno od kada sam sa Fiumensima. Čudo se desilo! Bila je fantastična atmosfera i energija u zraku! Nevjerovatan koncert! Trajao je čak tri sata i 15 minuta i publika nijednog trenutka nije prestajala pjevati. Bili su uglavnom mladi koji se nisu ni bili rodili kad sam pisao ‘Pričaj mi o ljubavi’ i ‘Bambinu’. To pokazuje da su pjesme preskočile generacijsku i vremensku barijeru“, priča Belan.

Priliku da Belanu pokaže šta je prava atmosfera beogradska publika će dobiti na koncertu 14. februara u velikoj sali DOB-a od 20:30.