Jarboli u Božidarcu

03.04.2013

Jarboli

Grupa Jarboli je tokom svog sada već više od dvadesetogodišnjeg rada bila shvatana na razne načine: kao dečačka pojava, vojvođanski pop devedesetih, intelektualni rok, vanžanrovska muzika teška za etiketiranje, protohipsterska tvorevina, romantični i istovremeno angažovani rok…

Ipak, kada su u pitanju Jarboli, nema govora o kalupima i strogim žanrovskim odrednicama. Jarboli su beskompromisni – rokenrol atrakcija kakve skoro i da nema na našim prostorima!

Na njihovim koncertima stvara se osećaj zajedništva, zbog čega se svaki nastup ovog sada već kultnog benda sa nestrpljenjem iščekuje. Jarboli uvek imaju šta da kažu, i odlično znaju kako to da prenesu – nove ideje i nova energija prštaće sa bine Centra za kulturu Božidarac u petak, 24. aprila, kada će zajedno sa grupom Crvi Jarboli nastupiti na Vračar Rocks festivalu!

Jarboli su na Vračar Rocks festivalu učestvovali pre tačno dve godine. Održali su koncert za pamćenje i ovekovečili su ga na live albumu „Podrška je važna“.

U veliki beogradski koncert Jarbola publiku Vračar Rocks festivala uvešće superenergičan nastup supergrupe Crvi koju čine članovi sastava Kriške, Bitipatibi i Repetitor – Damjan Babić, Dragan Jovanović, Ivan Skopulovič i Boris Vlastelica.

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara. Okupljamo se od 20 sati!