Instruktor Lokner radi muziku za seriju

05.11.2008

Bajaga i Instruktori

Klavijaturista Bajage i Instruktora Saša Lokner trenutno radi muziku za novu humorističku seriju „Pare ili život“ koja treba da krene krajem novembra na televiziji Pink.

Lokner za Long Play kaže da će njegova muzika sa „elementima melodrame i humora“ pratiti scenario serije o malim ljudima sa margine u kojoj glavnu ulogu švercera sa buvljaka igra Mima Karadžić.

Za Karadžićev lik koji često nema novac za stanarinu gazdarici (Dubravka Mijatovic), stvari se tek zakomplikuju dolaskom rođaka Džonija (Andrija Milošević) namernog da postane deo muzičke estrade.

Lokner pored najavne i odjavne špice, i instrumentalnih delova u seriji, treba da uradi i pesme koje će u seriji biti kompozitorsko dostignuće Miloševićevog Džonija.

„Milošević glumi songwriter-a Džonija, čiji je idol Džoni Štulić, ali ne zna baš da peva. U seriji ga vidimo na probama i na snimanju, kako pravi nove pesme koje često ne može da završi ili u početku nisu dobre, pa ih onda radi ponovo“, kaže Lokner.

Prema njegovim rečima, u skladu sa svojom songwriter-skom ulogom Milošević bi trebalo da u svakoj epizodi „nešto malo i otpeva“.

Uloga Džonija u seriji „Pare ili život“ mogla bi predstavljati delomično ostvarenje snova za Miloševića, koji je inače ranije često izjavljivao da osim glume želi da se oproba i kao pop pevač i da namerava da snimi album.

Po scenariju Danice Pajović, režiser Milan Karadžić počeo je 3. novembra u Beogradu snimanje 30 epizoda serije „Pare ili život“ u kojoj glume i Ljubomir Bandović, Tanja Petrović, Danina Jeftić, Ivan Zekić i Erol Kadić.

Lokner je prethodno sa Momčilom Bajagićem-Bajagom ovog leta radio i muziku za Pinkovu seriju „To toplo ljeto“.