Drugi koncert Zvonka Bogdana u Sava centru!

06.11.2008

Kralj tamburaškog evergrina Zvonko Bogdan zbog izuzetnog interesovanja publike održaće 25. novembra još jedan koncert u Sava centru u Beogradu!

Posle rasprodatog prvog koncerta nazvanog „Veče za tamburu“, predviđenog za 14. novembar u Sava centru, Long Play je odlučio da beogradskoj publici priužti zadovoljstvo još jednog druženja sa rodonačelnikom panonske šansone.

Ulaznice za novi beogradski koncert tamburaške legende i kralja bećaraca od danas su u prodaji po istim cenama kao i za prvi – 800, 1.000, 1.200 i 1.500 dinara. Mogu se naći na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Bilet servisa i Eventima.

Dva koncerta Zvonka Bogdana su sjajna prilika da beogradska publika više od dva sata uživa u najlepšim romansama i pesmama Zvonka Bogdana, poput „Ko te ima, taj te nema“, „Prošle su mnoge ljubavi“, „Ne mogu se setit leta“, „Hej, salaši“, „Govori se da me varaš“ ili „Fijaker stari“, u novim aranžmanima orkestra 16 tamburaša sa Petrovaradina.

Bogdan je protekle nedelje održao konferenciju za novinare povodom koncerta „Veče za tamburu“, gde je rekao da očekuje dolazak dosta mladih ljudi, uz njihove roditelje koji odavno uživaju u njegovoj pesmi.

Raspoloženi i nasmejani Bogdan, koji je pevačku karijeru počeo 1960-ih godina angažmanom u beogradskom hotelu Union, u svom duhu je konferenciju počeo primetivši da su prisutni novinari u sali beogradskog Medija centra uglavnom mlađi ljudi:

„Volim što ste uglavnom svi ovde mladi. Vaše dede i babe, tate i mame su možda nekad ludovali, tamo gde sam ja zabavljao Beograd. Možda su vam nešto o tome pričali. Ako nisu, 14. novembra ja ću vam sve to pokazati ispočetka“, rekao je Bogdan.

Koncert Zvonka Bogdana „Veče za tamburu“ biće održan 14. i 25. novembra u velikoj dvorani Sava centra od 20.30.