In Flames 20. maja u Beogradu!

23.01.2020

Legendarni melodični metal bend In Flames, poznat po razbijačkim pesmama poput „Only For the Weak“, „Deliver Us“, „I Am Above“ i „Trigger“, održaće koncert 20. maja (20:30) u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda.

Pretprodaja ulaznica po ceni od samo 2.000 dinara počinje danas i traje do 24. januara do 11:00. Posle toga ulaznica ćе biti 2.500 dinara. U prodaji je i VIP „Meet&Greet“ ulaznica od 12.810 dinara koja uključuje prioritet ulaska u koncertni prostor, slikanje sa bendom i potpisivanje. Prodaja ulaznica ide preko mesta i prodajne mreže www.tickets.rs.

Od osnivanja 1990. godine u Švedskoj, In Flames je nebrojeno puta turnejama obišao planetu, uticao na brojne druge bendove, ne prestajući da svoj prepoznatljiv zvuk pomera napred. Na muzičkoj sceni punoj naizgled beskrajnog niza podžanrova i prolaznih trendova, In Flames su primer šta to znači čvrsto ostati postojan u svojoj jedinstvenoj viziji. Nju je bend pokazao kroz 13 albuma, među kojima su „A Sense of Purpose“, „Sounds of a Playground Fading“, „Siren Charms“ i poslednji „I, The Mask“ (2019).

„Rano smo bili odlučili da će ovaj bend raditi na svoj način i da nećemo razmišljati o tome kakav ukus vlada ovog meseca. Na kraju, mi smo ti koji će svirati te pesme i stati iza njih. Neophodno je da muzika bude zanimljiva nama, koliko i našim fanovima, jer nam ovo nikad nije bio posao već način života“, objasnio je solo gitarista Bjorn Gelotte.