Hladno pivo svira pod šatorom!

23.03.2010

Hladno pivo

Zlobnici bi pročitavši naslov odmah pomislili da su zagrebački momci iz Hladnog piva konačno poklekli pred tranzicionim iskušenjima i u godini svetske ekonomske krize preselili se na omiljen teren narodnjačkih zvezda, koji donosi obilje ‘šuštavih novčanica’, no istina je potpuno drugačija…

Naime, Mile Kekin i drugovi 7. maja idu u Rijeku kako bi u organizaciji udruženja „Studentski zbor“ održali besplatan koncert u okviru njihove akcije „Studentski dan“, čiji je cilj da jedan dan u godini bude posvećen samo studentima, koji bi imali priliku da se upoznaju s raznim aktivnostima kojima se mogu baviti uz studije.

„Veliko finale ‘Studentskog dana’ je koncert grupe Hladno pivo za koji je ulaz besplatan. U Studentskom kampusu na Trsatu, gdje će biti postavljen šator za 3.000 ljudi, uz Hladno pivo nastupiće i još neki izvođači“, kaže se na www.hladnopivo.hr.

To neće biti jedina nesebična stvar koju će uraditi bend iz Gajnica pošto ih 23. aprila u klubu „Disco Remix“ očekuje humanitarni koncert u okviru akcije „Prijatelji pod klekom“ čiji je cilj pomoć teško oboljeloj deci i mladima Ogulina.

U rubrici „dvorane/bircuzi/livade i poljane“, Hladno pivo očekuje 8. aprila koncert u ljubljanskom „Kinu Šiška“, 16. aprila u Slunju na „Rast raftu“ i 8. maja u Slavonskom Brodu u Sportsko-rekreativnom centru „Poloj“.

Hladno pivo je u decembru dobrano protreslo Novi Sad žestokim nastupom pred 5.000 raspomamljenih Hladnopivopija, a sledeći koncert u Srbiji očekuje ih…