Hladno pivo na Exitu

31.05.2009

Mile Kekin

Zagrebački rokeri Hladno pivo posle spektakularnog koncerta jesenas u ispunjenoj beogradskoj Hali sportova vraćaju se pred srpsku publiku nastupom 10. jula na novosadskom festivalu Exit.

Hladno pivo je prethodno sviralo na Exit-ovom Fusion stage-u 2007. godine, a sada se vraćaju na Petrovaradinsku tvrđavu da promovišu koncertni DVD „Knjiga postanka“, nedavno preko Long Play-a objavljen i u Srbiji.

„Već smo bili na Exit-u i bilo je prepuno. Tamo svaki put bude sve bolje tako da očekujem da će opet biti dobar koncert i super zabava. Exit je jedan od rijetkih festivala na kojima ostajem do zore. Gledam kako sunce izlazi nad Dunavom, a dolje Novi Sad. Prelijepo! I svaki put se iznenadim kako novosadski taksisti dižu cijene svojih usluga kako se približava zora. A ima i jako puno lijepih cura, premda ja to ne gledam jer sam oženjen“, kaže pevač Mile Kekin.

Exit je najavio da će iste večeri na Fusion stage-u, gde stane oko 10.000 posetilaca, sa Hladnim pivom svirati i kultni Partibrejkersi i Ortodox Celts.