Hladno pivo danas u Beogradu!

27.05.2009

Hladno pivo

Članovi zagrebačkog benda Hladno pivo danas borave u Beogradu kako bi se družili sa fanovima i potpisivali DVD „Knjiga postanka“.

Mile, Stipe, Zoki, Suba, Šoki i Deda biće na raspolaganju srpskim fanovima Hladnog piva, kupcima „Knjige postanka“, u četvrtak 28. maja od 13.00 u prodavnici Shoe-Be-Do, Terazije 5.

Koncertni DVD „Knjiga postanka“, od kritike i publike u Hrvatskoj odlično ocenjen dokument sa nekoliko velikih i spektakularnih koncerata benda, od prošle nedelje može kupiti u Srbiji u izdanju Long Play-a.

„‘Knjiga postanka’ je nakrcana materijalima sa nekoliko velikih koncerata i to je izdanje za prave fanove Hladnog piva! Čim smo objavili ‘Knjigu žalbe’ snimali smo sve veće koncerte, jer smo htjeli prikazati priču od izdavanja albuma, pa do našeg najvećeg koncerta na Jarunu. Naradili smo se oko DVD-ija dvije godine, ali kritike u Hrvatskoj i regiji kažu da se isplatilo malo više se namučiti“, kaže Mile Kekin u poruci srpskim fanovima.

„Knjiga postanka“ se za početak, pre nego što uđe u širu prodaju, može kupiti na lancima pumpi OMV, Lukoil, Intermol i EKO. Cena je nešto preko 300 dinara.