Grudnjacima na Pušače

15.10.2008

Zabranjeno pušenje

Sejo Sekson i njegovo Zabranjeno pušenje nastupili su proteklog vikenda na završnoj večeri festivala „Jesen uz Osječko“ gde je publika na binu bacala kišu grudnjaka!

„Procjenjuje se da je koncertu prisustvovalo oko 5.000 ljudi, a broj grudnjaka koji su doletjeli na binu premašio je 25… Tada je slučajni namjernik prestao brojati“, raspoloženo navode iz tabora Zabranjenog pušenja.

Koncert 11. oktobra u Osijeku bio je jedan od prvih nastupa sa Pušenjem novog basiste Dejana Oreškovića-Kloa, za koga menadžment benda navodi da se „lijepo uklopio i čini se da mu se već poprilično dopada situacija u kojoj se našao“.

Organizator, osječka agencija „Noktua“ procenila je da je najposećenije i najveselije bilo veče na kome je glavni izvođač bilo Zabranjeno pušenje. Prethodnih desetak dana na „Jeseni uz Osječko“ svirali su Let 3, KUD Idijoti, Darkvud dab, Partibrejkersi i drugi.

Pušači uskoro idu u Sloveniju za koncerte 24. oktobra u Novoj Gorici i 30. oktobra u Murskoj Soboti. Više o aktivnostima benda na www.zabranjeno-pusenje.com.