Fenomen Nipplepeople – tajanstveni bend rasprodao Beograd!

13.03.2019

Elektro pop duo Nipplepeople rasprodao je sve ulaznice za svoj koncert 15. marta (21:00) u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda!

Tajanstveni, maskirani žensko-muški dvojac, čija dva singla „Frka“ i „Sutra“ beleže milionske preglede na Jutjubu, prošle zime mesec i po dana ranije rasprodali su „Tvornicu“ u matičnom Zagrebu, postavivši rekord za domaće izvođače, a sada će održati i rasprodat koncert u Beograd.

Nipplepeople su regionalna festivalska atrakcija i fenomen. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo 2017. godine fantastičnom obradom davnog hita Zdenke Kovačiček „Frka“, što je uslovilo da publika otkrije i njihove prethodne singlove, od debitantskih „Sutra“ i „Broj“, preko „Bolji“ i „Ne volim te“, do sjajnog „Balkan Expressa“.

Na koncertu Nipplepeople 15. marta u Domu omladine Beograda publika će moći da konzumira pića isključivo iz trajnih čaša koje se ne bacaju. Time promoterska kuća Long Play, uz podršku DOB-a, nastavlja ekološki angažovanu akciju smanjenja korišćenja jednokratnih plastičnih čaša, započetu nedavno na manifestaciji „Dani Darka Rundeka u Beogradu“. Kao i tada, posetioci koncerta mogu na nekoliko punktova u DOB-u da dobiju za 100 dinara kaucije čašu za konzumiranje piva, vode i drugog pića. Prilikom izlaska iz DOB-a, posetici mogu poneti sa sobom tu čašu kao suvenir, ili je vratiti na punkt i dobiti nazad 100 dinara.