Dubiozna čestitka Nove 2014. godine

30.12.2013

Članovi Dubioza kolektiva uputili su „Dubioznu novogodišnju čestitku“ – kratki video klip u kome svima žele „srećnu i bolju Novu godinu, jer gore od stare i ne može!“.“Veju crne pahulje, smog po staklu šara, ostadosmo kokuzi, neće biti para“, pevaju Adis Zvekić, Brano Jakubović i Almir Hasanbegović, deo Dubioza kolektiva.

Balkan-ska-pank-dab bend Dubioza kolektiv, potvrdiće status trenutno jednog od najznačajnijih muzičkih imena regiona, svojim do sada najveći samostalnim koncertom u karijeri kog će održati 5. aprila 2014. godine u Kombank areni u Beogradu, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Za koncert Dubioza kolektiva u Kombank areni u prodaji je određen broj ulaznica samo za parter, i to po izuzetnoj ceni od 700 dinara! Taj novogodišnji/božićni paket važiće do 13. januara posle čega će karta za parter koštati 1.000 dinara. Od 13. januara u prodaji će se naći i ostale kategorije ulaznica.

Prodaja ide preko na blagajni Kombank arene, mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, kao i u prodavnici „Jugoton“.Angažovani bosansko-hercegovački sastav, koji je poslednjih godina osvojio publiku u regionu hitovima kao što su „Kažu“, „Blam“, „Firma ilegal“, „Balkan Funk“, „Marijuana“, „Kokuz“… u Kombank areni u Beogradu trebalo bi samo da potvrdi na području bivše Jugoslavije (i šire) već odavno zasluženi status koncertne atrakcije prvog reda!

„Kada se najavi tako veliki koncert kao ovaj u Areni, bude nam drago, ali osećamo i veliku odgovornost. Treba toliki narod smestiti u Arenu! Ako karte u Beogradu ne budu prodate, uvek možemo slagati da se zbog loših vremenskih uslova koncert prebacuje na neki splav odgovarajućeg kapaciteta“, poručuje Dubioza.