Dado Topić odgovorio Brkovima: Drage kolege…!

03.03.2016

Brkovi

Trubo-pank-folkeri Brkovi nedavno su objavili novi album nazvan „Torzo Dade Topića“, kog promovišu koncertom 1. aprila u beogradskoj Hali sportova, a sada ih je iznenadio brz odgovor čuvenog rokera!!!

„Dragi kolege, poslušat ću Vaše pjesme“, glasila je kratka poruka koju je sa profila Dado Topić nedavno postavljena u komentarima na fejsbuk strani Brkova, koji su mu odgovorili sa: „Bit će nam ogromna čast. živjeli i sve najbolje!“

U izjavi tim povodom, frontmen Brkova Šemso (Shamso 69) ističe da Brkovi izuzetno cene nekadašnjeg pevača Korni grupe i Tajma Dadu Topića, jer je „on je živa legenda“.

„Redovno dosta pažnje posvećujemo smišljanju naziva albuma. Ovaj put smo htjeli neko jako rokersko ime koje će simbolizirati snagu i čvrstinu domaćeg roka. Najbolje čega smo se sjetili je torzo Dade Topića… Kolega Dado je u komentaru na našoj FB stranici napisao da će rado poslusati pjesme, što nas je sve oduševilo i razveselilo. Ipak je to velika čast“, objašnjava Šemso.

Brkovi će održati svoj do sada najveći koncert u karijeri 1. aprila (20:30) u Hali sportova u Beogradu, gde su im specijalni gosti turbometalci Pero Defformero.

Ulaznica za Halu sportova u promo periodu košta samo 600 dinara, na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim. Promo period završava 9. marta od kada će ulaznica biti 800 dinara! Na dan koncerta ulaznica će biti 1.000 dinara.

Bend koji već godinama žari i pali regionom i Evropom zahvaljujući hitovima kakvi su „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Opasno se drogiram“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“… na koncert u Halu sportova promoviše novi album „Torzo Dade Topića“ koji se može besplatno skinuti sa www.brkovi.com!