Calexico najvažnije razglednice iz Beograda

30.07.2013

Calexico

Članovi američkog sastava Kaleksiko (Calexico), koji će 7. avgusta održati koncert u Beogradu, od organizatora promoterske kuće Long Play traže da im obezbedi uz lokalne specijalitete i – razglednice i poštanske marke.

„Lokalne razglednice i marke (za slanje u SAD). Važno!!!“, posebno se ističe u spisku zahteva Kaleksika, koji će prvi put u karijeri nastupiti u Srbiji i Beogradu 7. avgusta (21:00) na teniskih terena Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu 2.

Bend iz Arizone prepustio je Long Play-u izbor lokalnih specijaliteta, ali su zato izričito tražili da im tokom boravka u Beogradu budu na raspolaganju sveže voće poput manga i avokada, „mali poslužavnik svežeg i opranog organskog povrca“, sveži sirovi spanać, običan jogurt, dve litre mleka, tvrdo kuvana jaja, konzervisane sardine, izbor kvalitetnih čokolada…

Uz gajbu običnog piva članovi Kaleksika piju i 15 flaša bezalkoholnog piva, zahtevaju po bocu crvenog i belog vina „visokog kvaliteta“, bocu viskija Jameson, dve boce mineralne vode San Pelegrino, sokove od narandže, brusnice…

Za koncert Kalesika u prodaji su karte po ceni od 1.500 dinara, odnosno 2.500 dinara za VIP ulaznicu, preko mreža Eventim i Ticketline.