Brkovi demolirali Zidić

15.03.2016

Brkovi

Turbo/pank/folk bend Brkovi, kao najavu velikog koncerta 1. aprila u Hali sportova, priredio je danas popodne besplatan mini nastup za oduševljenu masu fanova koji su nahrupili na Zidić ispred Doma omladine Beograda.

Mnoštvo naroda, bukvalno od raspevanih omladinaca u majicama benda, do penzionera željnih narodnog zvuka, sjatilo se usred dana u srcu Beograda, da čuju uživo Brkove kako otpanjuju  „Samo pijan mogu“, „Bolje da sam sa frendovima rujno vino pio“ i „Opasno se drogiram“.

„Sviraj pederu!“, prozivao je Šemso politički nekorektno sopstveni bend. „Sviraj, što si se usuko!“

Uz grleno pevanje fanova ispaljen je stari hit „Kurvo prokleta“, a za kraj Brkovi su otpržili „Seks i drogu“, sa novog albuma „Torzo Dade Topića“ kog će promovisati 1. aprila u Hali sportova!

Gužva se nije razišla ni nakon svirke – klinci u pank/metal majicama, penzosi, ali i majke sa decom (!) razgrabili su oko 200 plakata za koncert u Hali sportova, i još preko jedan čas fotografisali su se i uzimali autograme od Šemse i ostalih Brkova!

Turbo-pank-folk bend Brkovi održaće svoj do sada najveći koncert u karijeri 1. aprila (20:30) u Hali sportova u Beogradu, gde će promovisati novi album „Torzo Dade Topića“! Specijalni gosti su Pero Defformero i Zoka Bosanac. Ulaznica košta 800 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim.