Belan u četvrtak u Beogradu bez obzira na kišu

29.06.2010

Neno Belan sa pratećim sastavom Fjumens održaće koncert 1. jula (21:00) u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, a u slučaju kiše u velikoj sali SKC-a.

Ulaznica košta 1.000 dinara i može se naći na blagajnama SKC-a i Doma omladine, kao i preko prodajne mreže Tiketservisa.

Nekadašnji frontmen legendarnih splitskih „Čavola“, autor klasika „Stojin na kantunu“, „Bambina“, „Dani ljubavi“, „Ostani uz mene“… vraća se u Beograd kako bi u SKC-u, svejedno da li na otvorenom ili zatvorenom, priredio Beograđanima pravu mediteransku feštu!

„Beograđani mogu očekivati da ih veselimo i razdragano uvedemo u letnje praznike i donesemo im atmosferu Mediterana. Moj bend je kao stvoren za tako nešto, da publiku usred Beograda bar na par sati ‘odvedemo’ na more“, najavljuje Belan.

Novu pesmu „Kiša“, Belan namerava premijerno izvesti 21. avgusta na tradicionalnim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

„‘Kiša’ je jedna polubalada u mom stilu. Sa novim albumom još ne žurim. ‘Rijeka snova’ je izašla prije dvije godine, što znači bar još godinu, godinu i po neće biti novog albuma. Imamo puno posla i poziva tako da ćemo se nasvirati slijedeće dvije godine, a onda će doći na red polako novi album. U međuvremenu ću vas počastiti sa par novih singlova“, kaže Belan.