Amira snimila spot u legendarnom studiju Bitlsa!

12.03.2018

Pevačica Amira Medunjanin, koju očekuje 18. marta rasprodat koncert u beogradskom Sava centru, a potom i turneja po Srbiji, objavila je spot za pesmu „Nestaćeš iz mog života“, snimljen sa pijanistom Bojanom Zulfikarpašićem u legendarnim „Abbey Road Studios“ u Londonu!

Svetski priznata umetnica, prozvana „bosanskom Billie Holiday“, nedavno je ostvarila životni san, provevši „cijeli dan u studiju u kojem su The Beatles napravili sve što i dan danas slušamo i volimo, što će nas sve nadživjeti…“

„Dotaknuh zidove, pomirisah istoriju, pomilovah miksetu na kojoj su veliki Pink Floyd snimili ‘The Dark Side of the Moon’. Na sve to, dobri ljudi u studiju donesoše mi mikrofon na kojem je sam on, (John) Lennon, snimao glas. Bilesi mi donesoše i onu mrežicu za mikrofon, izvadiše je iz nekog sefa. Vele ovo je njegova… ne koristimo je često. Rekoše mi, znaš, ti si prva iz Bosne koja je ovdje snimala! Hvala cijelom timu Abbey Road studija što su našu priču podijelili sa svijetom!“, ističe Medunjanin.

Za spot „Nestaćeš iz mog života“, snimljen u Abbey Road Studio Two, režiju, produkciju i montažu potpisuje Universal Advanced Media, snimatelj zvuka bio je Oli Jacobs, a njegov pomoćnik Stefano Civetta.

Sarajka koja je punila Sava centar tri puta do sada, ponovo je rasprodala danima unapred koncert u prestižnoj beogradskoj dvorani gde 18. marta dolazi sa Zulfikarpašićem, gitaristom Ante Gelom i kontrabasistom Zvonimirom Šestakom, kao i uglednim gudačkim ansamblom Zagrebački solisti.

Amiru Medunjanin potom, u pratnji gitariste Ante Gela i kontrabasiste Zvonimira Šestaka, očekuju koncerti 20. marta u kruševačkom Bioskopu, 21. marta u Domu društvenih u Kraljevu, 23. marta u Narodnom pozorištu u Somboru i 24. marta u Centru za kulturu „Nebojša Glogovac“ u Pančevu.

Po završetku svakog od ovih koncerata Amira će se sa zadovoljstvom družiti sa fanovima, potpisivati diskove i fotografisati se.