Amira Medunjanin objavila album „Homeland“

18.10.2024

Amira Medunjanin, svetski priznata umetnica koja se proslavila izvođenjima sevdalinki i tradicionala sa naših prostora, objavila je danas osmi studijski album „Homeland“.

Digitalno izdanje je delo kuće Universal, dok CD i ploču objavljuje producentska kuća Long Play.

„Homeland“ je nedavno najavljen singlom i spotom „Alma“ koji su izazvali nepodeljeno oduševljenje publike. Medunjanin o albumu kaže: „Svojevrsna je rekapitulacija mog dosadašnjeg života u muzici. Opet je drugačiji od prethodnog albuma. Ali, neću puno o tome, voljela bih da čujem mišljenje ljudi koji ga budu slušali. Nastavljamo druženja kao i do sada jer ljubav prema muzici nas čvrsto spaja i ujedinjuje“.

Publika će album „Homeland“ u CD formatu moći da kupi i na velikom beogradskom koncertu Amire Medunjanin 23. novembra (20:00) u plavoj dvorani Sava centra.

Posetioci će, pored predstavljanja pesama sa novog izdanja, uživati i u uveliko dobro znanom repertoaru i pesmama koje na poseban način ispune dušu u Amirinom izvođenju, kao što su „Moj dilbere“, „Ah, što ćemo ljubav kriti“, „Eleno kerko“, „Mito bekrijo“, „Što te nema“, pa i „Ako znaš bilo što“ iz repertoara Azre, kao i za nju pisana „Pjevat’ ćemo šta nam srce zna“.