U prodaji ulaznice za E-Play!

14.10.2009

Ulaznice za dugoočekivani koncert na kome će E-Play 6. novembra u Domu omladine Beograda promovisati treći album „Drago mi je da smo se upoznali“ od danas su u prodaji po ceni od samo 700 dinara! Na blagajni DOB-a mogu se kupiti karte za koncert u gornjoj sali, gde će bend istovremeno obeležiti i deset godina od izlaska kultnog prvenca „E Play“ (1999).

„Za deset godina ništa se nije promenilo. Bend, koliko je tada bio spreman dati sve od sebe za svoju muziku, isto je toliko spreman i sada – tu nema nikakve razlike. Samo sada radimo mnogo profesionalnije. Ali emocija nam je ista kao i prvi put, kad smo svirali u DOB-u i hteli da pobedimo“, kaže basistkinja Maja Cvetković.

Posle festivalske pobede u DOB-u, tada još uvek sve ženski bend E Play je kao nagradu u novembru 1999. godine objavio hvaljeni debi album sa hitovima „Zašto“, „Pop“, „Prvi pogled tvoj“, „Better Than You“…Status jednog od najznačajnijih srpskih alt rok sastava potvrđen je učešćem na soundtrack-u za kultni film „Munje“ (2001) i posebno drugim albumom „Crime“ na kome se Maji, gitaristkinji Biljani Todorovski pridružuju i do danas ostaju bubnjar Damjan Dašić i Marko Milivojević za groovebox-om.

Konačno, početkom ove godine spot „Sramota“ najavio je u aprilu objavljeni treći album „Drago mi je da smo se upoznali“. Posle „Sramote“, E-Play su sa novog albuma ovih dana objavili drugi spot „U sumrak“, pun zanimljivih modnih i grafičkih rešenja.